Ominaisuudet

      

  Näyttö 1. Helppo asennus: Onduline on kevyimpiä katemateriaaleja. Onduline kattolevy painaa vain 3,3 kg/m2, joten kuljetus, kuormaus  ja käsittely katoilla on helppoa. Samoin asennus. Asennuksen helppous syntyy keveydestä ja muista materiaalin ominaisuuksista.

       Erotukseksi metallista, ONDULINE on yksikerroksinen materiaali, jota helposti ja mukavasti leikataan. Sen pinnoitteeseen naarmuja ei synny. Se leikataan hyvin rautasahalla tai veitsellä, pelkäämättä  suojakerroksen vahingoittamista.

    Onduline-levyn kiinnitys onkin helppoa: kateruuvilla Ondulinee ja sitten furring osaan. Heittää vain levyt katolle ja kiinnittää ne  kateruuvilla ilman esiporausta. Virheet laatikon alla pilotetaan Ondulineella. Metallilevy tässä tapauksessa voi taivuttaa, mutta joustava Onduline levy pilottaa tämän virheen kokonaan.

   

    Näyttö 2 Hinta.ONDULINE ON MUKAVA KÄSITELLÄ, SIIS:

    А) VOIT ASENTAA KATON ITSE;

    Б) KATONTEKIJÄT TEKEVÄT TYÖN NOPEAMMIN JA HALVEMALLA;

    В) ALOITTELIJA JOPA PÄRJÄÄ JA TEKEE TYÖN OIKEIN.

Asentamisen keskihinta erilaisilla katoilla:

    Hinta talolla 6х6 6х9 4х4   

  

 Näyttö 3. Onduline kate voidaan kiinnittää suoraan vanhan huopakaton päälle koska se on niin kevyt, että kattoristikoita ei tarvitse vahvistaa. Voit laittaa Onduline-levyn suoraan vanhan kateaineen tai  varttikaton päälle ja säästää siis ajan ja rahat.

     Sinun ei tarvitse

   1. Poista vanhan varttikaton pintaa mikä on erittäin kallista ja joskus varallista, koska varttilevy on potentiaalisesti terveydelle vaarallinen aine  ja sen purkamiseksi joudutaan ottamaan joukon sulkemaan talon maksamaan. Sen lisäksi materiaalin poistaminen ja hävittäminen maksaa. 

    2. Laittaa väliaikasta kattoa sateen sattuessa. Edellinen katto on hyvin paikalla siis taloon kosteus ei pääse. Uusi katto asennetaan suoraan vanhan päälle.

   

   

 Näyttö 4:  Onduline näyttää jalolta. Tämä materiaali ei loista auringossa ja käy hyvin aidoille Suomen rakannuksille sekä maisemalle.

   

 

 

 

 

 

 

Näyttö 5: Ondulineen läpi lämpö ei pääse. Onduline-katon alla on lämmintä talvella ja viileä kesällä. Eroa tuntuu. Tiivistyminen syntyy korkeasta metallin lämmönjohtavuudesta. Katon päällä olevat veden pisarat laskee kohta päällesi, laatikoille. Vuodot joskus ovat niin suuria, että epäillän katon vahingosta. Mutta vuoto on sisällä. Ondulisessa on sisään rakenettu kondenssisuoja siis ei tarvita toista suojakerrosta.

       Seuraavana etuna on se, että tämä katto ei kopise sateella. Metalli kuintenkin kopisee kovasti. Jos  olet kokenut hetkiä rankkasateen aikana nukkuessasi metallikaton alla sinä pidät tästä ominaisuudesta. Onduline katon alla tätä rankkasadetta ei kuulla. Mitään ei häiritse untasi.

    Ja loppuejn lopuksi GSM-signaali läpäisee ONDULINEN. Metallin katon pinnan ei saa tehdä sitä.

   

 

 

Näyttö 6 Voit ostaa Onduline suoraan verkkokaupastamme. Täällä voi laskea oikean määrän, tehdä tilauksen ja maksaa heti.